Recept
-
Rådjurskött
Hängmörat, styckat och packat kött från rådjur. Köttet säljs i 6-8 kg/ kartong där alla detaljer utan färsen är märkta med namn. Köttet kommer från rådjur som är skjutna i november iår...
Karins bästa créme brulée
- Publicerad: 2 December 11:50
- Kategori: Bakverk

Karins bästa crème brulée
8 äggulor
7 1/2 dl vispgrädde
2 1/2 dl mjölk
1 vaniljstång
140g strösocker
Koka upp grädde, socker och hela vaniljstången, som är delad och urskrapad. Låt svalna och vispa ner äggulorna. Sila av och fördela på formar. Baka av på 90grader tills de stelnat, ca 45-60 minuter. Låt kallna
Lägg ett tunt lager strö eller råströsocker på och bränn av!
Fredrik Eklund
Restaurangskyline.se